"Standard i usluge" posluje kao organizaciona jedinica u sastavu RMU "Banovići" i broji 131 uposlenika. Djelatnosti ovog sektora su: ishrana radnika i ugostiteljske usluge, te pružanje kulturnih, sportskih, rekreativnih i usluga odmora. Ove usluge se pružaju kroz tri radne jedinice standarda i usluga:

– RJ "ISHRANA RADNIKA"
Vrši pripremu toplog obroka u kuhinji centralnog restorana, distribuciju i usluživanje uposlenika Rudnika preko svojih restorana koji se nalaze u krugu organizacionih jedinica preduzeća.


- RJ "RADNIČKI DOM"
Pruža ugostiteljske usluge, organizuje kulturno - zabavne i sportske manifestacije.

- RJ "HOTEL ZLAČA"
Hotel "Zlača" se nalazi na 40 km od Tuzle, smješten duboko u planini Konjuh i okružen nedirnutom prirodom. Izuzetno lijep planinski ambijent omogućava odmor, rekreaciju, džoging, šetnju i zabavu. U neposrednoj blizini hotela protiče veoma bistra i čista rijeka Oskova koja pruža užitak kupanja, plivanja i ribolova. Za strastvene lovce šire područje oko hotela je pogodno za lov na sitnu i krupnu divljač. U sklopu hotela nalaze se parking i tereni za košarku, fudbal, rukomet, odbojku i tenis, što daje ogromne mogućnosti za kvalitetne pripreme i rekreaciju sportista. Sam objekat posjeduje 29 soba (58 ležaja) i 1 apartman. Kongresna sala je veoma pogodna za organizovanje poslovnih sastanaka i seminara, svečanih ručkova, koktela i banketa. U sali za odmor možete se lijepo odmoriti i zabaviti uz šah, karte, filmske predstave, stoni tenis i sl. Hotelska kuhinja pruža širok izbor jela po narudžbi, kao i specijalitete bosanske kuhinje koji se poslužuju u tri sale za ručavanje i na hotelskoj terasi, a šank vam nudi širok izbor domaćih i stranih pića.

Posjetite nas.

Očekujemo Vas!